top of page

PERFECT PENTRU ORICE OCAZIE

Oferim atmosfera perfectă pentru orice ocazie, de la cine intime până la adunări mari. Propunem, de asemenea, experiențe de luat masa în privat pentru un eveniment cu adevărat personalizat.

interior 38.jpg

Experiență Culinară Privată

Vizează excelența în experiența culinară privată la Fragment. Restaurantul nostru este conceput ideal pentru întâlniri intime sau evenimente mai ample. Cu o varietate de meniuri și opțiuni culinare, ne angajăm să te sprijinim în organizarea unui eveniment memorabil, care va lăsa o impresie de neuitat asupra fiecărui invitat.

sala general (1 of 2)_edited.jpg

Servicii de Catering

Cauți servicii de catering care merg dincolo de așteptări? Nu căuta mai departe de Fragment. Echipa noastră de experți culinari va lucra cu tine pentru a crea un meniu personalizat care se potrivește evenimentului și bugetului tău. Folosim numai cele mai proaspete ingrediente, provenite din surse locale, pentru a asigura că invitații tăi se bucură de o experiență culinară cu adevărat excepțională.

sala general (2 of 2).jpg
ev_bar.JPG

Servicii Bar

Completează-ți evenimentul cu serviciile noastre premium de bar. De la cocktail-uri semnătură până la vinuri fine, oferim o gamă de opțiuni de băuturi pentru a completa experiența ta culinară. Barmanii noștri experimentați vor lucra cu tine pentru a crea un meniu de bar personalizat care se potrivește evenimentului și bugetului tău.

bottom of page