top of page

OUR CHEF


La Fragment, chef-ul nostru aduce la masă o combinație unică de bucătărie tradițională românească și tehnici culinare moderne. Cu ani de experiență în domeniu, chef Radu Moldovan creează preparate de neuitat care pun în valoare cele mai bune ingrediente locale. Vino să experimentezi magia bucătăriei noastre.

bucatarie1_edited.jpg

The Full Story

Povestea Restaurantului Fragment din Cluj-Napoca este o cronică a evoluției și inovației culinare, frumos dezvoltată în două capitole distincte.

Capitolul 1: Începuturile Restaurantului Fragment

Situat în inima vibrantă a Clujului, la Cluj Arena, Restaurantul Fragment a apărut inițial sub îndrumarea Chef-ului Andrei Chelaru. Experiența sa prețioasă, acumulată la prestigiosul Noma, a jucat un rol esențial în definirea direcției restaurantului. Rapid recunoscut pentru calitatea sa excepțională, Fragment a fost inclus în renumitul ghid Gault&Millau România 2019.

Designul restaurantului, modern și avangardist, creează o atmosferă unică, combinând elemente arhitecturale contemporane cu detalii calde și primitoare.

 

Meniul lui Andrei Chelaru a fost un omagiu adus tradiției, reinterpretând arome autentice într-un stil contemporan. Acesta a inclus ingrediente proaspete și locale, incluzând produse de la Colina Farms și lactate din Munții Trascău. Punând accent pe calitate și prospețime prin tehnici moderne de gătit, cum ar fi slow cooking, meniul a oferit o experiență culinară memorabilă.

Capitolul 2: Noua Eră a Bucătăriei Fragment

Cu plecarea lui Andrei Chelaru, Restaurantul Fragment a întâmpinat o nouă fază, cu Radu Moldovan preluând rolul de chef principal. Cunoscut pentru creativitatea și pasiunea sa pentru arta culinară,  Radu Moldovan, aduce o forță creativă nouă. Împreună continuăm tradiția de excelență a restaurantului, introducând noi interpretări și inovații în meniu.

Meniul colaborativ, dezvoltat de Andrei și Radu, își propune să mențină o legătură cu rădăcinile culinare românești, explorând în același timp noi orizonturi gastronomice. Utilizarea ingredientelor locale rămâne centrală, concentrându-se pe produse proaspete și de înaltă calitate.

Astfel, povestea Restaurantului Fragment continuă să evolueze, păstrându-și angajamentul față de inovație și excelență culinară, și pregătindu-se să scrie următorul capitol al succesului său în lumea gastronomică.

bottom of page